KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft.

LEMKEN, ZETOR, MASCHIO GASPARDO, STRAUTMANN, FELLA, NOVOTNY, GALLIGNANI, MTZ, Szárító, Bálázó, Tárcsa, Vetőgép, Rakodógép, Öntözés, Fűkasza, Rendsodró, Növénytermesztés gépei, Használtgép,agricultural,alkatrész,alkatrészek,bearings,csapágy,ékszíj,

fejlec_____.jpg

  

way_kiskep_24.jpg   Locust 903 Show: http://youtu.be/OFBaGdbITyk

  WAY Locust Csúszókormányos Rakodógépek

  Gyártva full kabinnal fűtéssel lábgáz, kézigáz, kétkaros joystick vezérlés. Német precizitás a bevált technologiában YANMAR Diesel motor BOSCH-Rexroth hidraulika rendszer.

   

  A rakodógépek irányítása és __yanmar_motor.jpga munkaberendezés vezérlése két vezérlőkarban összpontosul. Valamennyi munkafunkció vezérlése ezen vezérlőkarok segítségével történik.

  A Locust rakodógépek kanyarodását az egyes kerékpárok különböző fordulatszáma teszi lehetővé. A hidraulika-rendszer három körös. A gép kabinja biztonságos. A fog nélküli alaplapáton kívül további 18 fajta kiegészítő berendezést, adaptert lehet a géphez rendelni.

   Way L-453 Rakodógép 

  453.jpg

 

 A gép vázszekezete EURO rendszerű csatlakozási pontokat tartalmaz, melyekeken keresztül - a kabin és motorház félrebillentésével - egyszerűen hozzáférhető a motor és a többi alkatrész. A rakodógép kabinja teljesíti az összes jelenlegi biztonsági előírást (ROPS, FOPS). Az ergonómikus tervezés eredményeképpen 360 fokos kilátási szöget és kényelmes munkahelyet biztosít a kezelőjének.

 

A gépet működtető hidrosztatikus rendszer erejéről egy KUBOTA D1703 - EU32 STAGE III A típusú motor gondoskodik, amely 27.5 kW teljesítményt ad le 2800 ford/percnél. A gépet mozgató rendszer összehangolt működése lehetővé teszi a mind a négy keréken keresztül történő független kormányzást. A rakodógép hidraulikus rendszerű, a kiegészítők mozgatását elektronikus rendszer felügyeli.

 
 A rakodógép egyaránt nagy teljsítményt nyújt, legyen szó bármilyen földmunkáról. A motor hosszú élettartamú, nagy a szervízperiódusa, valamint halk üzemű. Az L 453 rakodógép technikai jellemzői alapján a rakodógépek elitjéhez tartozik.

 

   locustrexrot.jpg       locust_101db.jpg

 

 Way L-752 Rakodógép 

 

 752.jpg

  

A megerősített rakodókanál egy gyorsrögzítővel csatlakozik a vázhoz, lehetővé téve a kiegészítők gyors cseréjét. A gép vázszekezete EURO rendszerű csatlakozási pontokat tartalmaz, melyekeken keresztül - a kabin és motorház félrebillentésével - egyszerűen hozzáférhető a motor és a többi alkatrész.

 

A rakodógép kabinja teljesíti az összes jelenlegi biztonsági előírást (ROPS, FOPS). Az ergonómikus tervezés eredményeképpen 360 fokos kilátási szöget és kényelmes munkahelyet biztosít a kezelőjének. 

 

 

A gépet működtető hidrosztatikus rendszer erejéről egy YANMAR 4TNV 98 ENWI STAGE III A típusú motor gondoskodik, amely 44 kW teljesítményt ad le 2500 ford/percnél. A gépet mozgató rendszer összehangolt működése lehetővé teszi a mind a négy keréken keresztül történő független kormányzást. A rakodógép hidraulikus rendszerű, a kiegészítők mozgatását elektronikus rendszer felügyeli. A gép hidromotorjait a BOSCH-REXROTH GROUP szállítja, ami garancia a hosszú élettartamra és megbízhatóságra. Ez a rendszer látja el emelés közben a kanál billenésének kiegyenlítését is.

 

http://youtu.be/SDklwulVVyU

 

  Way L-853 Rakodógép 

 

853.jpg

 

A rakodógép kabinja teljesíti az összes jelenlegi biztonsági előírást (ROPS, FOPS). Az ergonómikus tervezés eredményeképpen 360 fokos kilátási szöget és kényelmes munkahelyet biztosít a kezelőjének. 

 way__kicsi.jpg

A gépet működtető hidrosztatikus rendszer erejéről egy YANMAR 4TNV 98 ENWI STAGE III A típusú motor gondoskodik, amely 44 kW teljesítményt ad le 2500 ford/percnél. A gépet mozgató rendszer összehangolt működése lehetővé teszi a mind a négy keréken keresztül történő független kormányzást. A rakodógép hidraulikus rendszerű, a kiegészítők mozgatását elektronikus rendszer felügyeli. A gép hidromotorjait a BOSCH-REXROTH GROUP szállítja, ami garancia a hosszú élettartamra és megbízhatóságra. Ez a rendszer látja el emelés közben a kanál billenésének kiegyenlítését is. 

A gép alapfunkciónak kezelését egyedülálló módon itt egy elektronikus rendszer felügyeli.

 

 Műszaki Adatok:

 

 Gépmagasság                       2080 mm
Gép hosszúsága kanállal         3320 mm
Gépszélessége kanállal           1780 mm
Üzemi tömeg                        3150 kg
Névleges teherbíró képesség    850 kg
Átbillenési terhelés                1700 kg
Maximális sebesség               13 km/h
Kanál térfogata                     0,4 m3
Szakítóerő                            28 kN
Húzóerő                               32 kN
Emelőerő                              24 kN
Kinyúlás                              675 mm
Maximális billenési magasság                    2620 mm
Motor típusa                                        YANMAR 4TNV 98
Névleges teljesítmény                            42,5 kW/57,8 HP
Meghajtás típusa                                  hidrosztatikus
Menetmeghajtási                                  BOSCH-REXROTH
Menetmeghajtási hidromotor                   BOSCH-REXROTH
Menetmeghajtási üzemi nyomás              35 MPa
Kormányzás típusa                               Hidraulikus
Kormányzás üzemi nyomása                   2,5 MPa
Kormányzás                                        csúszó kórmányzás
Munkaeszköz hidrogenerátor                  konstans
Munkaeszköz elosztó                            Zárt középpel
Üzemi nyomás                                     18 MPa
Munkaszivattyú teljesítménye                72 l/min
Kanálkiegyenlítés                                 hidraulikus*
Teljes zajszint                                    101 dB
Abroncsok mérete                               10-16,5
Elektromos berendezés                         12 V

    

Way L-903 Rakodógép 

 

 903.jpg

 

 

 

Az L903 gépcsalád egyesíti az L752, L853 és L1203 sorozatok előnyös tulajdonságait. A kitűnő emlelési paraméterek a világ legjobb rakodói közé emelik, majdnem egy tonnás emelési kapacitással rendelkezik. Ehhez társul a nagy és kényelmes vezetőfülke. Valamint a korunkat megelőző innovációk. 

 

 

 

 A gépet működtető hidrosztatikus rendszer erejéről egy YANMAR 4TNV 98 ZNWI STAGE III A típusú motor gondoskodik, amely 51 kW teljesítményt ad le 2500 ford/percnél. A gépet mozgató rendszer összehangolt működése lehetővé teszi a mind a négy keréken keresztül történő független kormányzást. A rakodógép hidraulikus rendszerű, a kiegészítők mozgatását elektronikus rendszer felügyeli. 

 

 

 

 Műszaki adatai:

 

 

 

·         69,5 LE-s YANMAR dízelmotor

·         BOSCH-REXROTH hidraulikarendszer

 

 

·         0.375 m3-es alapkanál térfogat

 

 ·         Névleges emelőképesség: 900 kg

 

 ·         Átbillenési terhelés: 1844 kg

 

 ·         Emelési magasság: 3273 mm,

 

 ·         Szélesség: 1880 mm,

 

 ·         Magasság: 2080 mm

 

 

 

Locust 903 Show: http://youtu.be/OFBaGdbITyk

 

 

 

 

 

 Way L-1203 1203.jpg

 

 

 

 Műszaki Adatai:

 

 Gépmagasság                       2165 mm
Gép hosszúsága kanállal         3745 mm
Gépszélessége kanállal           2100 mm
Üzemi tömeg                        4200 kg
Névleges teherbíró képesség   1200 kg
Átbillenési terhelés                2400 kg
Maximális sebesség               12 km/h
Kanál térfogata                    0,66 m3
Szakítóerő                             30 kN
Húzóerő                                41 kN

 

  Adapter tipusok:

 

 

 

Fog nélküli alaplapát: Felhasználási területe univerzális, a gép standard felszereléséhez tartozik. Ömlesztett vagy darabos anyagokkal való munkához használjuk 1200 kg/m3 fajsúlyig.

 

 Fog nélküli lapát: 200 mm-rel keskenyebb és térfogata 0,05 m3-rel kisebb, mint az alaplapáté. Max 200 kg/m3 fajsúlyú anyag mozgatására használjuk elsősorban olyan helyeken, ahol az alaplapát szélessége miatt nem használható. 

 

 Könnyű anyag kanál: A könnyű anyagokhoz való kanalat burgonyaszirom, valamint egyéb darabolt anyagok rakodásához tervezték; 1 t/m3 terhelhetőséggel. Ilyenek pl.: száraz hamu, tőzeg, faszén, koksz, fakéreg, szemét, gabona...stb.

 

 Gumós kanál (rostélyos lapát): A gumós kanál kimondottan a mezőgazdasági termények és darabolt anyagok rakodására való, 1 t/m3 tömegig.

 

 Körmös kanál (fogaslapát): A körmös kanalat bányászásra, kő lapátolásra, rakodására tervezték, 1600kg/m3 maximális terhelhetőséggel, pl.: zúzott kő, bauxit, vizes salak...stb.

 

 Kombinált kanál: A kombinált kanalat bányászásra, lapátolásra, kőmozgatásra tervezték 1800 kg/m3 maximális terhelhetőséggel, használható továbbá rom eltakarításhoz is.

 

 Raklapemelő villa: Raklapon tárolt anyagok mozgatására és rövidtávú szállítására alkalmas egyenes felszínű, szilárd úton, építési területen vagy raktárban. Rendkívül előnyös, amikor együtt kell használni a rakodót és a raklapvillát kis területen.

 

 Seprőberendezés: Seprőfelszerelés lapáttal közterületek, udvarok, parkolók és különböző helyek kosztól való megtisztítására és fellapátolására, valamint szállító járműre való felrakodására alkalmas. Megfoghatatlan szemét eltakarítására építkezésen vagy közúton egyaránt alkalmas.

 

 Trágyavilla: A trágyavilla faágak, vágott bokrok, széna, szalma, szilázs és szerves trágya rakodására és mozgatására alkalmas 750 kg-ig.

 

 Árokásó (drenázslapát): Talajban történő gödör és árokásásra tervezték, minden irányba hidraulikusan mozgatható daru gémmel, és szabályozható támasztóval.

 

 Gödörfúró berendezés: Fák, bokrok, cölöpök számára való gödör másodosztályú talajban történő fúrására alkalmas. Fúrófejek átmérője 200 &300mm. 

 

 Hómaró: Köz-, és magánterületek, illetve utakról való hó eltakarítására egyaránt alkalmas.

 

  Talajgyalu: Egyenetlen felszínű talaj elsimítására, tereprendezésre tervezték, építkezésen és útépítésnél egyaránt használható.  

 

 Kiegészítő ellensúly: Lehetővé teszi nagy tömegű áruk ill. anyagok mozgatását, rakodását.

 

  Aszfaltmaró: Építőipari felhasználásra tervezték, az aszfalt felső rétegét távolítja el.

 

  Állítható tolólap (elfordítható eke): Nagy szilárdságú acélból készült, alkalmas istálló kialmozásra, építőipari felhasználásra egyaránt.

 

  Hidraulikus kalapács: Kőtörésre, útfelbontásra használható.

 

     ----------------------------------------------------------------------------------------- 

 

  Udvari rakodók
WEIDEMANN   Homlokrakodók

 

 A Hoftrac széria kompakt és fordulékony gépei szűkebb helyeken is kiválóan alkalmazhatóak. A gépek robosztusak, kis fogyasztásúak és könnyen karbantarthatók.

 

 Az erős hidraulika rendszer maximális emelő- és szakítóerőt biztosít. A megfelelő hasmagasság, az alacsony súlypont és a jó súlyelosztás nehéz talajviszonyok közepette is kiváló stabilitást garantálnak.

 

 Már a Hoftrac modelleknél is fontos szempont az ergonómia: a keskeny felépítésű emelőszerkezetnek köszönhetően tökéletes a rálátás a munkaeszközre, a multifunkciós botkormány, a rugózott, állítható vezetőülés pedig kényelmes munkavégzést enged.

 

 

 

   Modell      Üzemi súly Teljesítmény Billenősúly  Max. emelőerő   
1130 CX30 
   1530 kg    18,5 KW         776 kg         1981 daN   
1140 CX30    1550 kg    18,5 KW         798 kg         1981 daN   
1150 CX30    1610 kg    18,5 KW         864 kg         1981 daN   
1230 CX35    1950 kg    24,6 KW        1096 kg        2473 daN   
1240 CX35    2020 kg    24,6 KW        1151 kg        2473 daN    
1240 CX35    1840 kg    24,4 KW        1118 kg        2500 daN   
1250 CX35    2220 kg    24,6 KW        1272 kg        2473 daN    
1250 CX35    2550 kg    24,6 KW        1562 kg        2473 daN    
1350 CX45    2560 kg    31.7 KW        1847 kg        2743 daN   
1370 CX50    2600 kg    35,7 KW        1847 kg        2853 daN   
1770 CX50    2740 kg    35,7 KW        1687 kg        3229 daN   
1770 CX50    2950 kg    35,7 KW        1856 kg        3229 daN  

 

 WEIDEMANN

 

 Kiemelkedő teljesítmény, megbízhatóság, kényelem, stabilitás és robosztus felépítés - a homlokrakodók jellemzői.

 

 A két emelő- és az erős billentő munkahenger figyelemreméltó emelő- és szakítóerőt produkálnak. Az emelőszerkezet rendkívül stabil, a gondosan megtervezett kinematika pontos párhuzamos munkaeszköz vezetést garantál, az emelőkar emelése és lesüllyesztése közben.

 

 A kényelmes vezetőfülkébe mindkét oldalról be lehet szállni, tökéletes a körbelátás a nagy felületű hővédő üvegeken keresztül.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 54
Heti: 477
Havi: 2 092
Össz.: 456 896

Látogatottság növelés
Oldal: LOCUST rakodók
KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft. - © 2008 - 2018 - kcbekes.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eladobalazogepgaligani - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »