KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft.

LEMKEN, ZETOR, MASCHIO GASPARDO, STRAUTMANN, FELLA, NOVOTNY, GALLIGNANI, MTZ, Szárító, Bálázó, Tárcsa, Vetőgép, Rakodógép, Öntözés, Fűkasza, Rendsodró, Növénytermesztés gépei, Használtgép,agricultural,alkatrész,alkatrészek,bearings,csapágy,ékszíj,

fejlec_.jpg

 

lemken_agrovision_uj2014.jpg

LEMKEN tárcsás boronák:

lemken_rubin_fokep.jpg

 A Lemken által kifejlesztett Rubin típusú tárcsásborona nehéz körülmények között is intenzív aprító, lazító hatást garantál, különösen 5-10 cm munkamélységben. Ellentétben a merev szerszámokkal felszerelt gépekkel, a Rubin nagyméretű, forgó, ívelt tárcsái eltömődés mentes munkavégzést biztosítanak, nagy mennyiségű szármaradvány esetén is
LEMKEN tárcsás boronák

 

lemken_rubin_kever_forgat.jpg

 


A Lemken által kifejlesztett Rubin típusú tárcsásborona nehéz körülmények között is intenzív aprító, lazító hatást garantál, különösen 5-10 cm munkamélységben. Ellentétben a merev szerszámokkal felszerelt gépekkel, a Rubin nagyméretű, forgó, ívelt tárcsái eltömődés mentes munkavégzést biztosítanak, nagy mennyiségű szármaradvány esetén is.

 

lemken_rubin_kever_.jpg

 

A két sorban elhelyezett, 610mm átmérőjű, 6mm anyagvastagságú, egymástól 250mm távolságra lévő tárcsák alkalmasak a növényzet talajba való alapos bekeverésére. A tárcsák 20 fokos dőlésszögű felfüggesztése, és a 15 fokos hántási szög, a tárcsák talajba való jó behúzását biztosítják. Minden tárcsa külön van csapágyazva az egyenletes munkamélység eléréséhez.

 

lemken_tarsalap_metszet20110628467.jpg

 

lemken_rubin_tomites_kazett.jpg

 

A második tárcsasor az első sorhoz képest ellentétes irányban dolgozik, így a talaj teljes munkaszélességben átdolgozza. Az opcióként rendelhető oldalsó határoló lemezek megakadályozzák a bakhátképződést.

 

lemken_tarcsalap_rogzit.jpg rubin_tarcsalap.jpg

 

A két, tárcsák mögött elhelyezett mélységben és szögben állítható rugózott borona kontrollálja a fellazított talaj áramlását.
A tárcsasorok közötti 107 cm-es távolság lehetővé tesz egy rövid és kompakt építési módot, kedvező súlypont elhelyezkedéssel.

 

lemken_rubin_kobiztositas.jpg

 

lemken_rubin_rugosbizt.jpg

 

A nyitott keretépítés, és a nagy szabad területek eltömődés-mentes munkavégzést biztosítanak.
Az egyenletes munkavégzést a tömörítőhengerekkel még pontosabbá és biztosabbá lehet tenni.
A tárcsák axiális golyóscsapágyakkal kerülnek beépítésre, karbantartási igénye alacsony, a kenésre és utánállításra fordítandó idő alacsony. A csapágyak optimális tömítését por és nedvesség ellen, a csavarfejeken kívül és belül elhelyezett 6-szoros kazettás tömítés biztosítja. A csapágyházak speciális formája a szármaradványok tárcsatartóra való feltekeredése ellen is véd.

 

lemken_rubin_transport.jpg

 


 

 

Ha Önt érdekli a mezőgazdasági talajművelés és betakarítás, legkorszerűbb gépei, akkor lapozza végig ezeket az oldalakat!

 

Új és használtgépek értékesítése!

 

Ezen a honlapon megtalál keresett használtgépet, Zetor traktort, munkagépet.

 

Minél gyakrabban látogat el oldalunkra, annál nagyobb az esélye, hogy talál használtgépet, használt traktort, használt mezőgazdasági munkagépet!

 

Telefon elérhetőség:

 

Pántye Péter +36-30-4091634,      Géczi Gábor  + 36-30-6850039

  

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 54
Heti: 471
Havi: 2 086
Össz.: 456 890

Látogatottság növelés
Oldal: LEMKEN Rubin 9
KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft. - © 2008 - 2018 - kcbekes.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eladobalazogepgaligani - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »