KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft.

LEMKEN, ZETOR, MASCHIO GASPARDO, STRAUTMANN, FELLA, NOVOTNY, GALLIGNANI, MTZ, Szárító, Bálázó, Tárcsa, Vetőgép, Rakodógép, Öntözés, Fűkasza, Rendsodró, Növénytermesztés gépei, Használtgép,agricultural,alkatrész,alkatrészek,bearings,csapágy,ékszíj,

fejlec_____.jpg

 LEMKEN RUBIN 12 rövidtárcsa!  Kipróbálva az alábbi linken:

  https://youtu.be/ND5tS7WMp70         http://youtu.be/kTvoaQbh10A

 http://youtu.be/QBn8RIVNnD8                                                

lemken_rubin_12_500.jpg

A Rubin 12 „koncepcióval” a Lemken már a 2011. évi Agritechnika kiállításon bemutatott egy olyan rövidtárcsát, amely lehetővé teszi az akár 20 cm mélységű művelést is. Két év intenzív munkájával és számos szántóföldi próba után a Rubin 12 készen áll a sorozatgyártásra. A tárcsák pozicionálása és a váz felépítése továbbfejlesztésre került. A függesztett típusoknál egy teljesen új kialakítású támasztókerék is rendelkezésre áll.

Az egymás mögött két sorban elhelyezett 736 mm (!) átmérőjű, csipkés, homorú tárcsák lehetővé teszik, hogy a Rubin 12 olyan mélyen dolgozzon, mint egy szántóföldi kultivátor, de a munka során sokkal intenzívebben kever és aprít. A két sorban elhelyezett tárcsák szimmetrikus elrendezése teszi lehetővé az oldalirányú húzás nélküli munkát, még nagy munkasebesség mellett is.

lemken_rubin_12_500_tarcsalap.jpg

A tárcsáknak a talajjal bezárt 20°-os szöge, és a haladási iránnyal bezárt 16°-os szöge optimális behatolást eredményez és lehetővé teszi a teljes munkaszélesség átdolgozását 7 cm munkamélységtől. A szárak speciálisan hajlítottak és csavartak, így a lehető legnagyobb távolság érhető el a tárcsák között. Ez a középső tárcsák enyhe eltolásával együtt megakadályozza az eltömődést. Mivel a kapás kultivátorokhoz viszonyítva nagyobb a munkasebesség és kisebb a szlip, a Rubin 12 nagyobb területteljesítményt biztosít alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett.
lemken_rubin_12_img_3360.jpg
Az első sor mögött elhelyezett pálcás borona intenzív keverő és rögtörő hatással bír, miközben a második tárcsasor mögött lévő egyengető borona biztosítja a talaj optimális eloszlását és a tökéletes egyengetést. Mindkét boronasornak központi mélységállítása van egy innovatív önzáró rendszerrel, így nincs szükség külön reteszre.
lemken_rubin12_.jpg
A függesztett változatban a Rubin 12 felszerelhető egy mélységhatároló- és szállítókerékkel, amely a traktor mellső tengelyét terheli, amikor a munkagép fel van emelve. Ez stabillá teszi a gépet közúti szállítás során, és megkönnyíti a manőverezést a forgón. Egy új, félig függesztett rendszer emeli a munkagépet és átterheli a lezáró henger tömegét a mélységhatároló- és szállítókerékre. Így már nincs akadálya a nehéz hengerek használatának a jobb visszatömörítés elérése érdekében.

lemken_rubin12_b26dd09c1c.jpg

A Rubin 12 mind tarlóművelésre, mind alapművelésre alkalmas, még a legnehezebb körülmények között is, nagyobb mennyiségű szerves anyag keverhető be intenzíven és különösen egyenletesen a talajba. A gép függesztett merevvázas kivitelben 3–4 méteres munkaszélességben, valamint hidraulikusan csukható félig-függesztett változatban 4–6 méteres munkaszélességben rendelhető.

 
WELCOME! WILLKOMMEN! Spare parts for Agricultural machinery's (for harvesting machines)! Landmaschinen Ersatzteile

 Ha Önt érdekli a mezőgazdasági talajművelés és betakarítás, legkorszerűbb gépei, akkor lapozza végig ezeket az oldalakat!

Új és használtgépek értékesítése!

 

Ezen a honlapon megtalál, az új gépek mellett keresett használtgépet, Zetor traktort, Lemken munkagépet.

 

Minél gyakrabban látogat el oldalunkra, annál nagyobb az esélye, hogy talál használtgépet, használt traktort, használt mezőgazdasági munkagépet!

  Telefon elérhetőség:

 

  Pántye Péter +36-30-4091634,    Géczi Gábor  + 36-30-6850039

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 54
Heti: 459
Havi: 2 074
Össz.: 456 878

Látogatottság növelés
Oldal: LEMKEN Rubin 12
KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft. - © 2008 - 2018 - kcbekes.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eladobalazogepgaligani - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »